Agencija Alter Ego

Alter EgoAgencija je započela sa radom 18.09.2003. godine kao samostalna radnja za knjigovodstvene usluge i web dizajn. Svi relevantni podaci o osnivanju mogu se videti na sajtu Agencije za privredne registre, odnosno pozivanjem sledećeg linka.

Stacionirani u strogom centru Inđije, na drugom spratu Tržnog centra "Sloboda", nakon osnivanja smo akcenat stavili na knjigovodstvene usluge za preduzetnike, da bi vremenom širili opseg usluga i trenutno bili u mogućnosti da zainteresovanima ponudimo kompletnu brigu o poslovanju, zastupanju firme, a konačno i punom vizuelnom identitetu naših klijenata.

Agenciju predstavlja skup mladih radnika i saradnika koji stručnost, profesionalnost, tačnost i preciznost u radu doživljavaju kao jedini ispravan i moguć način svog delovanja. Zadovoljstvo klijenta jeste naš ultimativnini radni cilj i najveća satisfakcija.


Tržni Centar - NoćPaket usluga Agencije Alter Ego podrazumeva kompletno vođenje poslovnih knjiga, pripremu i štampu izveštaja, izradu bilansa i završnih računa, zastupanje klijenata, ali istovremeno i izradu web stranica, grafičke usluge, kreiranje video animacija, kao i sve pripadajuće aktivnosti iz domena poslova za koje smo registrovani.

Takođe, sa zadovoljstvom vršimo savetodavnu ulogu i upućujemo klijente kako da realizuju svoje planove, odnosno da izvrše razne obaveze iz domena radnji i usluga za koje smo specijalizovani.

Kompletan paket usluga Agencije Alter Ego možete pronaći na odgovarajućim stranicama prezentacije, pod sekcijama gde su taksativno nabrojane u celosti. Iste su redovno ažurirane i dopunjavane, u skladu sa izmenama naših aktivnosti.


vizitka
Kontakt sa nama ostvarite na sledeći način:
Agencija Alter Ego
Tržni Centar "Sloboda", lok. 34/II
22320 Inđija, Srbija
tel: 022/557-725
mob: 063/7083-986
mail: alterego.co.rs@gmail.com
web: www.alterego.co.rs
preuzmite vizitku u print formatu