ALTER EGO - Web i foto galerija

Uspešno građenje prepoznatljivog i originalnog vizuelnog identiteta na mreži jeste jedan od elementarnih faktora prilikom definisanja ciljeva i pristupanja izradi web prezentacije. Iz tih razloga ovom segmentu pridajemo veliki značaj, a posebno smo inspirisani vedrim, razigranim i nekonvencionalnim rešenjima na uštrb tradicionalnih i poslovno klasičnih.

Predstavljamo neke od radova našeg dizajnerskog tima (kompletne web prezentacije) poručene od strane klijenata:

hamiltonnele
bosfashionsrpskiprodukti

Jedan od prvih vizuelnih doživljaja i izuzetno značajan segment dizajna koji u startu kreira sliku o Vama i vašoj delatnosti jeste logotip firme. Neke od najvećih svetskih kompanija prepoznatljive su širom sveta zahvaljujući uspešno osmišljenom logotipu koji je postao bazična asocijacija na proizvode tih kompanija. Spremni smo da u saradnji sa klijentom ozbiljno pristupimo problemu kreiranja vizuelne identifikacije, a na uvid Vam nudimo neka od rešenja nastala u cilju učešća na raspisanom javnom konkursu (jednostavan dizajn za e-learning platformu):

Honey 1Honey 4Honey 1Honey 6Honey 9Honey 10

Primer kreirane Flash animacije u kombinaciji sa Action skriptom pomoću koje se izaziva interakcija umesto statičnosti, a uz dodatnu personalizaciju projekta proizvode beskrajne kombinacije i varijacije u web dizajnu:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player